Bizner Bank wint Financial Marketing Award 2007

Bizner is de winnaar van de Financial Marketing Award 2007. De internetbank werd tijdens de Nationale Dag Financiële Marketing door de jury unaniem verkozen tot de meest spraakmakende innovatie in de financiële sector.

De jury van de Financial Marketing Award bestond uit voorzitter Vincent van den Boogert (Postbank), Erica Blom (Delta Lloyd), Bernard van den Berg (Voogd & Voogd), John Goedee (TiasNimbas Business School), Patrick van Hees (For All Finance) en Matthijs Mons (IG&H).

De jury roemde Bizner vanwege het duidelijk onderscheidende concept, de sterke consumer insight, de uitstekende onderbouwing van de propositie, de gekozen succesvolle strategie, de sterke campagne en de introductie van innovatieve tools. Met name de Saldo Equalizer, die automatisch geld tussen betaal- en spaarrekening beheert en balanceert, en BizBalance, de integratie van boekhouding en bankrekening, sprongen in het oog. De doelstelling om binnen een jaar 6000 klanten te werven, had Bizner na negen maanden reeds gerealiseerd.

Bizner is de eerste online zakenbank waar de ondernemer zelf rekeningen opent, leningen aangaat, passen en creditcards activeert en bankgaranties en termijndeposito’s afsluit. Alle ondernemers die Bizner gesproken heeft, lieten weten niet afhankelijk te willen zijn van openingstijden of beschikbaarheid van personeel. Daarom hebben we van de bank een selfservice-winkel gemaakt die de klant een hoop tijd en beslommeringen bespaart. De klant haalt het financiële product van het schap, gaat ermee naar de kassa en rekent af. Ingewikkelder is het niet, aldus Frank Klemann

Deel deze pagina: