Britse zzp´er begint naakte schildersdienst

HLN.be/Schildersvakkrant

Een gat in de markt, zo dacht de Britse naturist Nick Male en hij begon met een naakte schilder- en decoratiedienst. Aan huis, welteverstaan. "Ik ben al volgeboekt tot en met de herfst", aldus de naaktloper. "Ik heb meer werk nu dan ik had met mijn kleren aan. Ik heb zelfs al mensen moeten weigeren", verklapte hij aan Metro .
Buitenland
Het succes inspireerde hem om ook in het buitenland gelijkaardige diensten op te zetten. Het plan is nog in de beginfase, maar de enthousiaste schilder twijfelt er niet aan dat ook andere landen zitten te wachten op naakte schilders. "Naakt schilderen stimuleert de creativiteit en ook de klanten durven gekkere dingen uit te proberen."

Male adverteert vooral op naturistensites, dus de mensen waarbij hij gaat werken zijn niet zomaar voyeurs of wanhopige huisvrouwen die wat opwinding in hun leven willen. "Dit is een serieuze dienst, ik ga echt om te werken en niet voor iets anders. De mensen die mij daarvoor inhuren zijn aan het verkeerde adres en worden snel geschrapt." Deel deze pagina: