BTW en Zorg bijeenkomst ZZP Nederland

Let op! Dit artikel is verouderd; mogelijk is de inhoud van het artikel niet meer actueel.
Stichting ZZP Nederland

14 oktober: BTW en Zorg bijeenkomst ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland organiseert voor ZZP’ers in de zorgsector een bijeenkomst over de btw-plicht. Aanleiding hiervoor is de uitspraak van het gerechtshof op 4 oktober waarin een zelfstandige in het gelijk werd gesteld in het hoger beroep vs. de Belastingdienst in de eis tot btw-plicht.

Het proces en de succesvolle uitspraak hebben veel vragen opgeroepen bij de helpdesk van ZZP Nederland. De uitspraak is baanbrekend, maar wat heeft dat voor gevolgen voor andere zelfstandige zorgverleners? Wat moet er verder ondernomen worden door ZZP Nederland en de zelfstandigen? Op 14 oktober is een gratis bijeenkomst voor zelfstandigen in de zorgsector (aanmelding verplicht).

Gratis toegankelijk voor zelfstandigen in de zorg

Op de avond die wordt gehouden in hotel De Witte Bergen zal raadsman Van Esch vertellen wat de gevolgen van deze uitspraak zijn en hoe dit kan worden toegepast door andere zelfstandigen. Tweede Kamerleden Pieter Omtzigt (CDA) en Mei li Vos (PvdA) zijn ook uitgenodigd. Beide Kamerleden hebben zich ingezet voor het terugdraaien van de onterechte btw-regel van de Belastingdienst en kunnen een toelichting geven over de gevolgen van de uitspraak.

Iedereen kan zich aanmelden voor deze avond en ook vragen stellen via het aanmeldformulier. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Na de bijeenkomst zal op het besloten gedeelte (alleen voor aangesloten zelfstandigen) van deze website een verslag en de bevindingen van de avond gepubliceerd worden.

14 oktober 19.30 uur - Hotel de Witte bergen Eemnes (A1 Hilversum - Amsterdam)
Een routebeschrijving ontvangt u na aanmelding - Toegang is gratis

Link: | aanmeldformulier | ZZP Nederland wint proces |

Deel deze pagina: