Business op het Water, laagdrempelig platform voor ondernemers

Gemeente Vlaardingen

De bedrijvenbeurs Business op het Water vindt maandag 8 oktober plaats op het schip The River Dream in de Buitenhaven. De gemeente en de Industriële Kring Vlaardingen organiseren dit evenement samen om het bedrijfsleven te stimuleren. Wethouder Cees Oosterom verricht om 15.00 uur de opening.

Om 18.00 uur is de uitreiking van de award Sociaal Maatschappelijk Ondernemer 2007 aan een Vlaardingse ondernemer door de wethouders Attema en Oosterom.

Business op het Water biedt lokale ondernemers een laagdrempelig platform om met elkaar, diverse relaties en de gemeente in contact te treden. Alle Vlaardingse ondernemers ontvangen een uitnodiging waarmee zij Business op het Water gratis kunnen bezoeken. Ruim 40 ondernemers presenteren zich tijdens deze dag op een stand. De bedoeling is dat de ondernemers tijdens de bedrijvenbeurs met elkaar of met bezoekers van gedachte wisselen over de bedrijfsactiviteiten.

Ook in enkele omliggende gemeenten vindt in dezelfde week Business op het Water plaats. Op 12 oktober wordt de week afgesloten met een gala. Tijdens dit gala worden drie Business op het Water Awards uitgereikt:
Rijnmond Business Award (beste ondernemer), Nic Visser Award (verrassingsprijs) en de Expo Select Award (meest bijzondere stand).  Voor meer informatie: www.businessophetwater.net of Linda van der Windt, Economische Zaken van de gemeente Vlaardingen via telefoonnummer 010 248 4634 of mail naar linda.vander.windt@vlaardingen.nl

Deel deze pagina: