Creativiteit van zzp´er wordt beloond

ZZP Nederland

Het zijn zware tijden voor veel zzp´ers. Toch blijft een goed idee altijd een goed idee, ook in mindere tijden. Dat blijkt wel uit het idee van de Stadstas®. De Stadstas® is een duurzame MVO-tas waarmee overheden, bedrijven en instellingen hun thema, doel of missie in het openbaar uitdragen, vóór en dóór het grote publiek. Ook kan de Stadstas® worden gebruikt om een kaart of plattegrond op te drukken om zo een thema, doel of missie te communiceren.

Stadstas®
Het idee van Stadstas® is bedacht door Madelon Revermann uit Amersfoort. Het idee is even simpel als uniek. Iedereen kent wel de gewone plastic tassen met reclame-uitingen. Die worden vaak 1 keer gebruikt en dan weggegooid. Het zal niet lang meer duren voor ook in Nederland deze tassen worden verboden. Stadstas® is een eerlijk product en wordt ontworpen en vervaardigd vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Het oppervlak van de tas is groot en egaal waardoor er middels de nieuwste technieken elke gewenste uiting op kan worden gedrukt in full colour. De tas wordt gemaakt van polypropyleen en is daardoor duurzaam in gebruik.

Goed idee
Vele ondernemers denken dat ze een gouden idee hebben en willen snel aan de slag om hun droom te realiseren. Vaak gaan ze dan voorbij aan de vraag of er wel belangstelling is naar wat ze aanbieden. Dit is een van de redenen waarom ondernemers er altijd goed aan doen om een ondernemingsplan te schrijven. Daarnaast is het verstandig om het idee voor te leggen aan familie en vrienden. Een frisse blik van buitenaf kan kapotgeslagen ondernemersdromen voorkomen. Een goed idee blijft een goed idee, ook na het schrijven van een ondernemingsplan en de mening van vrienden.

Praktijk
Zoals altijd moet in de praktijk blijken of een idee aanslaat. Gelukkig blijken er nog voldoende ideeën te zijn met bestaansrecht, zie de Stadstas®. Er zijn nog zoveel onontgonnen markten in ondernemersland. Ze moeten alleen nog worden aangeboord. ZZP Nederland kan een ieder helpen die na een gouden idee hulp nodig heeft om een eigen bedrijf te starten. Veel succes met uw idee.

Deel deze pagina: