Nieuws

De zzp’er van het jaar-verkiezing is gestart! Meld je nu aan.

Winnaars FOTY Awards 2022

Ook dit jaar organiseert ZZP Nederland de Freelancer of the Year Awards, waarbij we op zoek gaan naar de beste zzp’er van Nederland. Wie zich een jaar lang ‘zzp’er van het jaar’ mag noemen, wordt bekendgemaakt tijdens een live radio-uitzending van De Ondernemer.

Ga jij de uitdaging aan?
Als deelnemer presenteer je jezelf en verzamel je zoveel mogelijk positieve referenties. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland wie de beste zzp’er van Nederland is. 

“Je krijgt waardevolle feedback van een deskundige jury én onafhankelijk adviesbureau. Dat zet je als ondernemer weer op scherp. Ik kan het iedereen aanraden. Zo trots als een pauw om deze mooie prijs te winnen. Die glimlach laat ik een jaar lang staan”
Martin van Kranenburg Winnaar FOTY Awards 2022.

Ga de strijd aan en maak kans op één van de mooie prijzen: de Freelancer of the Year Award (1 jaar gratis een leaseauto rijden), prijs voor Beste Starter (budget voor werkplek t.w.v. € 2500) of de Publieksprijs (mobiel en laptop t.w.v. € 1500). Meedoen met de FOTY is een geweldige en leerzame ervaring, aldus de winnaars van vorig jaar. Ga eens uit je comfortzone, laat je uitdagen goed na te denken over je ondernemerschap en doe mee!

Doe jij mee of ken je iemand die echt mee moet doen? Schrijf je in of nomineer diegene dan via de website van de FOTY Awards

We zien je aanmelding of nominatie graag tegemoet! 

Schrijf je nu in!

Geplaatst op 3 mei 2023