Eerste workshop ZZP Nederland een succes

De eerste workshop die ZZP Nederland heeft gehouden afgelopen maandag 30 mei was een succes. In Utrecht kwamen circa 40 enthousiastelingen bij elkaar om door Femke Hogema te worden ingeleid in de administratieve taken en verplichtingen van een zzp’er. Onder het genot van een kopje koffie of thee werd in 2 uur besproken waar een zzp’ er met zijn administratie om moet denken.

Inhoud thema-avond
Femke loodste de deelnemers door veel jargon en begrippen die voor een boekhouder gesneden koek zijn maar die bij een gemiddelde ZZP’er lang niet altijd bekend zijn. De aanwezigen kregen naast de theorie heel veel praktische tips over bijvoorbeeld wat een handig administratiesysteem is of hoe je aan een goede boekhouder komt.  Tot slot kregen de aanwezigen het boek ‘Financiën voor zzp’ ers’ geschreven door Femke Hogema uitgereikt. Alle bezoekers keerden met een tevreden gevoel huiswaarts.

Nog drie thema-avonden van ZZP Nederland
Ondanks dat we van onze aangesloten zelfstandigen te horen kregen dat we wat meer in het land moesten komen met onze thema-avonden, is het niet gelukt om onze thema-avonden in Den Bosch en Zwolle vol te krijgen. Deze thema-avonden gaan dan ook niet door. De drie thema-avonden die allemaal om 19.30 uur beginnen en die wel doorgaan zijn:

  • 7 juni, Carl Weenink, Hoger in Google, De Witte Bergen, Eemnes
  • 14 juni, Ewald Theunisse, De zzp’er als merk van waarde, De Witte Bergen, Eemnes
  • 16 juni, Karen Romme, Calimeromarketing, Tiberdreef, Utrecht.

Op de website van ZZP Nederland is meer informatie over bovenstaande thema-avonden

| informatie over thema-avonden |

Deel deze pagina: