Energie besparen door collectieve actie met ZZP Nederland

Let op! Dit artikel is verouderd; mogelijk is de inhoud van het artikel niet meer actueel.
ZZP Nederland

ZZP Nederland is ooit ontstaan om voordeel te bieden aan zzp´ers door middel van korting op een collectieve zorgverzekering. Daarna zijn we verder gegaan met onze dienstverlening en met het bieden van kortingen op allerlei terrein; verzekeringen, ondernemersboeken, boekhoudpakketten, cursussen en dergelijke. Nu hebben wij weer een actie waarbij zzp´ers veel geld kunnen besparen, en wel op het gebied van energiekosten. ZZP Nederland is er van overtuigd, dat we door als groep op te trekken, betere condities kunnen realiseren. Dit is de 2e keer dat we aan deze actie meedoen. De eerste heeft al voor menig ondernemer een fikse besparing opgeleverd van honderden euro´s per jaar.

Hoe werkt het?
Samen, als groep, gaan we de energieleveranciers vragen om betere voorwaarden. De leveranciers laten we vervolgens tegen elkaar opbieden. Tot de beste aanbiedingen overblijven. Er valt namelijk heel veel te besparen op energie. Doordat we met een grote groep zijn, zal de leverancier eerder geneigd zijn om een zo goed mogelijke offerte op tafel te leggen.

In het kort:
Op 1 oktober 2010 is de groepsactie van ZZP Nederland gepland. Samen realiseren we betere voorwaarden. Meedoen is:

Kosteloos : deelnemen is volledig gratis;
Vrijblijvend : u verplicht zich tot niets, een keuze maakt u pas na de veiling;
Anoniem : uw persoonlijke gegevens gaan niet naar andere partijen;
Slim : u heeft de regie en krijgt de beste aanbiedingen.

Om mee te doen en voor meer informatie. De veiling is voorbij, inschrijven kan niet meer. 

Eenvoudig
Bij deelname aan de groepsactie ontvangt u de beste aanbiedingen per e-mail. Deze kunt u eenvoudig vergelijken met wat u nu betaalt. U ziet meteen uw besparing. Pas dan beslist u om eventueel in te gaan op een aanbod. U heeft de regie. Simpel, helder en effectief.

Tip: Als ondernemer kunt u zich zowel voor thuis, als voor uw eventuele zakelijke adres inschrijven. Gebruik hiervoor een verschillend e-mailadres, dan kunt u per situatie een beslissing nemen!

Deel deze pagina: