Experience @ Work beurs voor startende ondernemers en ZZP

Amsterdam.nl

Steeds vaker vinden ondernemende werkloze 40-plussers, experts in hun vak, via het zelfstandig ondernemerschap opnieuw werk. Met hun kennis kunnen zij voor kortere periodes aan projecten bijdragen. Als Zzp’er: Zelfstandige-zonder-personeel. Het project “Eigen Werk’ ondersteunt deze ondernemers in de startfase van hun bedrijf. In april bestaat dit project een jaar. Om dit te vieren gaat op Donderdag 26 april 2007 de beurs: Experience @ Work van start. De eerste ondernemersbeurs voor en door starters met ervaring!

Een beurs van professionals, die hun jarenlange werkervaring hebben omgezet in bloeiend ondernemerschap. Ongeveer 150 nieuwe entrepreneurs krijgen de gelegenheid zich deze middag te presenteren en hun diensten en waren aan te bieden. Bekend en succesvol ondernemer Iwan Göbel van Burton Car Company houdt een bijzondere lezing over zijn bedrijfsfilosofie. Tijdens het speeddaten koppelt stand-up comedian Johan van Gulik op speelse wijze ondernemers aan elkaar.


Beurs
U kunt kiezen uit een rijk en gevarieerd aanbod aan workshops, aanbiedingen en presentaties. Van systeembeheer tot kunst aan de muur, van lekkere hapjes tot communicatietraining; alle branches zijn op deze experience@work beurs vertegenwoordigd. De beurs wordt geopend door de heer Lodewijk Asscher, Wethouder Economische Zaken van de gemeente Amsterdam. De heer Asscher zal de nieuwe website www.projecteigenwerk.nl officieel presenteren.

Eigen Werk
Met deze beurs viert "Eigen Werk" tevens het succes van het  samenwerkingsverband van ketenpartners CWI, UWV en DWI in Amsterdam. Een jaar geleden startte een pilotgroep met het speciaal opgezette opleidingsprogramma voor werkzoekenden die hun loopbaan willen ombuigen richting eigen ondernemerschap. Inmiddels - 200 opgeleide kandidaten verder - is er sprake van een groot succes.

Het project Eigen Werk heeft zich bewezen als baanbrekend opleidingstraject en het bestand van de Kamer van Koophandel in Amsterdam is intussen gegroeid met ruim 150 nieuw ingeschreven ondernemers. In de zakelijke presentaties en beursactiviteiten kunt u deze middag het succes van project Eigen Werk ervaren. Ter afsluiting zal er een borrel met (live) muziek worden verzorgd, uiteraard ook weer vanuit de deelnemers aan dit project. Het scala aan bedrijfjes loopt uiteen van accountants en boekingsbureaus tot webdesigners en zeilinstructeurs!

Deel deze pagina: