Find Your Logo wint eerste Venlose Start voor ondernemers

KVK Limburg

Find Your Logo wint eerste Venlose Start

Venlo -De eerste kwartaalverkiezing van De Venlose Start jaargang 2007 is gewonnen door Joep Geelen van Find Your Logo. De kersverse internetondernemer wist jury en publiek te overtuigen. De jury prees het professionele ondernemingsplan, de goede onderbouwing en keuze van de doelgroep en het full service reclamebureau dat 'achter' de internetonderneming actief is. FindYourLogo heeft zich daarmee als eerste een plek verworven in de finale op 29 november a.s. De beide andere finalisten komen voort uit de kwartaalverkiezingen op 6 juni en 20 september. De winnaar van de finale krijgt de felbegeerde titel "Starter van het Jaar 2007' en de hoofdprijs ter waarde van E 6.500 euro.

De beide andere kandidaten naast FindYourLogo uit Venlo, waren online cadeaushop Deekaadoo uit Venlo en Broodjesbar en brasserie Efkes Anders uit Horst. Ook over hen uitte de jury veel lof.

Venlose Start
De ondernemingsplannenwedstrijd Venlose Start is een initiatief van Kamer van Koophandel Limburg-Noord, Rabobank Venlo e.o., A&A accountants en adviseurs, Gemeente Venlo, Dagblad De Limburger en Syntens.

FindYourLogo
FindYourLogo is een website waar ondernemers een logo kunnen (laten) ontwikkelen vanaf ca 50 Euro

Deel deze pagina: