Nieuws

FOTY Awards 2024 van start! Wie wordt de zzp’er van het jaar 2024?

Reageren
De drie winnaars van de FOTY Awards 2023

De verkiezing Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) 2024 is begonnen. Tijdens de onlangs gehouden Dag van de ZZP’er werd het officiële startsein gegeven. Dit jaar krijgen zelfstandig ondernemers zonder personeel opnieuw de kans om te schitteren voor een breed publiek en hun expertise te tonen. Het ultieme doel is de prestigieuze titel van Freelancer of the Year 2024 te bemachtigen. Bovendien worden er ook nog andere titels vergeven; de Beste Starter van 2024 en de publieksprijs van de FOTY Awards.

Waarom deelnemen?
Deelnemers krijgen met hun deelname erkenning van hun talent. Het is een gelegenheid om het eigen talent niet onopgemerkt te laten. Deelnemers moeten uit hun comfortzone komen en zichzelf uitdagen, grenzen verleggen en streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied.

Daarnaast bieden de FOTY Awards deelnemers de kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, experts uit de branche en potentiële klanten. Het is een waardevolle gelegenheid om nieuwe connecties te leggen en hun netwerk uit te breiden.

Deelnemers krijgen de kans om in de schijnwerpers te staan en hun verhaal te delen met een breder publiek. Deze media-aandacht kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen, partnerschappen en exposure voor het eigen bedrijf.

Er zijn ook nog mooie prijzen verbonden aan het winnen van een titel. De Freelancer of the Year krijgt een jaar gratis een auto ter beschikking gesponsord door FinancialLease. De Beste Starter wint een inrichting van de werkplek t.w.v. €2.500,- gesponsord door e-Boekhouden.nl en de winnaar van de publieksprijs wint een mobiel en laptop t.w.v. € 1.500,- gesponsord door KPN.

Voor meer informatie over de FOTY Awards en hoe deel te nemen of anderen te nomineren, bezoek de website fotyawards.com

Op de foto staan de winnaars van 2023. Freelancer of the Year, Irene Kersten. Beste Starter, Berith Spoelstra. Publieksprijs, Saskia van der Hilst.

Geplaatst op 29 april 2024
0 Reacties Plaats een reactie
Reactie toevoegen

Log in bij ZZP Nederland om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen