Generali introduceert OndernemersLijfrente

Generali

Generali introduceert de Generali OndernemersLijfrente, een complete lijfrenteverzekering tegen een zeer gunstig ondernemerstarief. Daarbij profiteren ondernemers van een hoger eindkapitaal, waarbij stijgingen van meer dan 25% geen uitzondering zijn. Om dit mogelijk te maken heeft Generali de investerings-percentages verbeterd en de overlijdensrisicopremie verlaagd.

Flexibiliteit en financiële zekerheid
Met de Generali OndernemersLijfrente bouwt de ondernemer vermogen op waarmee hij op pensioendatum een (tijdelijke) oudedagslijfrente en/of een nabestaandenlijfrente kan aankopen. Zo voorkomt hij dat hij bij pensionering voor financiële verrassingen komt te staan. De ondernemer bepaalt zelf hoe hij vermogen opbouwt (op basis van beleggen of garanties). Daarbij heeft hij alle vrijheid om zijn risico's naar eigen inzicht af te dekken. Hij kan hierbij kiezen voor een compleet pakket aanvullende verzekeringen waarmee de nadelige financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid of overlijden worden beperkt.

De voordelen
Naast het zeer gunstige ondernemerstarief profiteert de ondernemer bij de Generali OndernemersLijfrente van de volgende andere voordelen:
- hij profiteert van verhoogde investeringspercentages, resulterend in een hoger eindkapitaal;
- hij kiest zelf hoe hij zijn lijfrente opbouwt: op basis van garanties of beleggen;
- hij heeft de vrijheid in premiebetaling: periodiek of eenmalige inleg;
- hij kan zelf de hoogte van de premie bepalen en aanpassen als de omstandigheden daarom vragen;
- hij kan zelf de aanvullende dekkingen bepalen;
- hij betaalt een lage overlijdensrisicopremie;
- niet-rokers profiteren bovendien van een korting;
- hij kan de OndernemersLijfrente eenvoudig aanpassen aan zijn veranderende wensen en behoeften;
- hij kan profiteren van de voordelen van het Generali ondernemersprogramma.

Service voor het intermediair
Het intermediair kan de Generali OndernemersLijfrente aanbieden aan de hand van nieuw ontwikkelde communicatiemiddelen, waaronder de brochure Generali OndernemersLijfrente. Daarnaast zijn via Generali's website voor het intermediair, www.generaligis.nl, de offertesoftware GTV en de benodigde aanvraagformulieren te downloaden.Deel deze pagina: