Gratis entreekaarten Promotiedagen Groningen voor ZZP’er

Let op: Deze tekst is afkomstig van 2009. Wij hebben voor dit jaar geen gratis entreekaarten voor de Promotiedagen.

 

Gratis entreekaarten Promotiedagen Groningen voor ZZP’er

Op 3 en 4 november staan de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven in Groningen in het teken van de zelfstandige zonder personeel. Bezoekers van www.zzp-nederland.nl kunnen gratis toegangskaarten downloaden en op deze beurs veel informatie vinden over het starten als zelfstandige.

Dit plein staat in het teken van ZZP Nederland, de belangenbehartiger voor zelfstandigen. In de stand van ZZP Nederland kunt u alle informatie vinden over belangrijke zaken voor een starter zoals een bedrijf starten met behoud van uitkering, VAR Verklaring, Belastingen, administratie, verzekeringen, marketing. Uiteraard zijn de specialisten van ZZP Nederland aanwezig om u te woord te staan voor uw persoonlijke vragen. Daarnaast is er ruimte voor workshops en netwerkmomenten.

Openingstijden Promotiedagen
De Promotiedagen Groningen worden gehouden in het MartiniPlaza in Groningen op 3 november van 12 – 22 uur en op 4 november van 10 – 22 uur. Toegang is uitsluitend met toegangskaart (€ 15,- of aanvragen via onderstaande link)

Gratis entreekaart | aanvragen kaart |

Veel collectieve voordelen voor zelfstandigen
ZZP Nederland biedt veel collectieve voordelen. Voor kleine zelfstandigen is er bijvoorbeeld een collectieve zorgverzekering van Menzis. Aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland ontvangen een flink voordeel dat oploopt tot 200-300 Euro per gezin. Bovendien is bij het veranderen naar het ZZP collectief het abonnement bij ZZP Nederland het eerste jaar gratis (twv. € 20,-).

Over ZZP Nederland
ZZP Nederland is belangenbehartiger en voorlichter voor Zelfstandigen zonder Personeel. Gestart in 2006 en inmiddels hebben ca 9000 zelfstandigen zich aangesloten bij het in Groningen gevestigde ZZP Nederland.

Aangeslotenen kunnen altijd gratis gebruik maken van de expertise van de helpdesk en worden verder voorzien van alle informatie die te maken heeft met ondernemen. Aangeslotenen ontvangen standaardleveringsvoorwaarden en een gratis modelcontract waarmee opdrachten kunnen worden vastgelegd, waardoor zaken doen een stuk veiliger wordt.

Meer info aansluiten ZZP Nederland: | klik hier |


Nationale ZZP Infodagen in Houten
Voor wie Groningen te ver is organiseert ZZP Nederland de Nationale ZZP Infodagen in Houten op 20 en 21 november. Hier is een beursvloer van 3000 m2 beschikbaar en vindt men een 30-tal standhouders die klaar staan voor zowel startende als ervaren ZZP’ers met alle informatie. Ook worden workshops gegeven.

Partners van ZZP Nederland op de Nationale ZZP Infodagen zijn:
De Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Busiop, CWI/UWV, Hornbach, Informer administratiesoftware, Menzis Zorg en Inkomen, Motivaris, Nationale Nederlanden, Promosolutions, Publimix Uitgevers, Reed Business, Shell, Shortlease Nederland, Werkspot.nl en vele anderen.

Zie website | Nationale ZZP Infodagen |
 

Deel deze pagina: