Gratis seminar ZZP Nederland

ZZP Nederland

ZZP Nederland wordt vaak gevraagd om aandacht te geven aan seminars, lezingen, workshops etc. Omdat het aanbod zo groot is gaat ZZP Nederland niet vaak in op verzoeken om aandacht te geven aan een seminar of workshop. Toch maken we wel eens een uitzondering.

Secrets of the Millionaire Mind
Een van die uitzonderingen betreft een seminar van Bestsellerauteur T. Harv Eker. Hij zal gedurende 3 dagen de bezoekers in laten zien dat ondanks de recessie je niet met vingers naar anderen moet gaan wijzen, maar dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ‘mindset’. Staat jouw ‘mindset’ niet afgesteld op ‘succes’ dan zal je ook nooit financieel succesvol worden. “Om een miljonair te worden, moet je denken als een miljonair” zegt bestseller auteur T. Harv Eker – Trainer van de Millionaire Mind Intensive. Van zijn boek, “Secrets of the Millionaire Mind”, zijn volgens de New York Times tientallen miljoenen exemplaren verkocht over de hele wereld.

 

Gratis voor aangesloten zelfstandigen
ZZPérs kunnen gratis naar de 3-daagse seminar (1 tot en met 3 april, RAI Amsterdam). Het probleem is alleen dat wij maar honderd kaarten mogen weggeven. Dus u moet snel inschrijven.

 

Hier een greep uit wat u zult leren:

  • Hoe de conditionering tijdens uw jeugd vandaag nog steeds invloed uitoefentop uw huidige financiële situatie.
  • Hoe te herkennen welke “geld persoonlijkheid” u heeft, leer uw sterke kantenverder uit te bouwen en uw zwaktes te overwinnen.
  • Hoe extreem-rijke mensen denken en hoe u hun ingewortelde “blauwdruk”gericht op overvloed kunt overnemen.
  • Hoe u uw brein kunt herconditioneren voor “automatisch” succes. 

Let op
Als u een gratis kaart aanschaft moet u wel verschijnen. Komt u niet opdagen, dan houdt de organisatie zich het recht voor om 97 euro van u te vorderen.
Deze aanbieding doet ZZP Nederland alleen als een handreiking naar zelfstandigen die dergelijke seminars interessant vinden. ZZP Nederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de seminar.

 

Om uzelf gratis te registreren (Normale prijs €97,-), gaat u allereerst naar de inlogpagina.

Deel deze pagina: