Haagse ZZP sprookjes wie gelooft dat nog

Haagse ZZP sprookjes, gratis boekje voor zelfstandigen

Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) worden in “Den Haag” afgedaan als probleemgroepen. Hiertegen komt (terecht) steeds meer weerstand. In plaats van de komst van de 800.000-ste ZZP’er te vieren worden zij geframed, in het bijzonder door de politiek en de overheid. Zij worden daardoor op achterstand gesteld aldus dhr. Van Dooren, schrijver van het boekje “Haagse ZZP Sprookjes.

In het gratis te downloaden boekwerkje stelt Van Dooren de vraag: ‘waarom werd de 800.000-ste baan niet gevierd?’  Volgens Van Dooren zorgen 800.000 ondernemers voor hun eigen baan, willen zij niet de hand ophouden en doet de ZZP’er zeer zinvol werk.

21 korte hoofdstukjes behandelen in een prettig leesbare tekst de vele sprookjes (lees onzin) die in 'Den Haag' gebruikt worden om de zelfstandigen een slecht imago te bezorgen. Volgens de auteur is er geen probleem en dat weet zowel Den Haag als de pers ook wel maar alles blijft nog bij het oude. Het boekwerkje is gratis te donwloaden via de website van De Nieuwe Werkwijzen. Het boekje mag onbeperkt worden verspreid, mits dit niet gebruikt wordt voor commerciële doelen.

Link: | www.denieuwewerkwijzen.nl |

Deel deze pagina: