Innovatie belangrijk voor zzp'ers om opdrachten te verkrijgen

Stichting ZZP Nederland

ZZP'er onderscheidt zich met innovatieve Ideeën 

ZZP’ers moeten momenteel extra hun best doen om opdrachten binnen te slepen. Dat is zwaar, maar zeker niet onmogelijk, zo blijkt uit het verhaal van een aangesloten zelfstandige van Stichting ZZP Nederland; Madelon Revermann. Haar jongste ondernemersideeën Hemel-Bed en Groene Grafmonumenten zijn genomineerd voor de VTU-Innovatie-& Inspiratieprijs 2012. VTU is de Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche.  Op 29-11-2012 wordt de winnaar van de VTU-prijs bekendgemaakt.

Hemel-Bed
Hemel-Bed is geen traditionele uitvaartkist, maar doet veel meer denken aan een Bed; met een zacht matras, kussen en dekbed erin. Het is bedoeld als eerbetoon aan de overleden persoon. Schoonheid geeft troost. Hemel-Bedden zijn volledig biologisch afbreekbaar, zonder enige metalen hulpmiddelen zoals schroeven of nieten. Voor een prematuur kindje is er een Hemel-Bedje van vilt. Dat is zo zacht dat je het kindje dicht tegen je aan kunt houden.

Groene Grafmonumenten
Groene Grafmonumenten zijn van metaal. De graf- en urnmonumenten zijn bedoeld als troost voor degenen die achterblijven en als eerbetoon aan de overleden persoon. Er zijn 7 graf- en urnmonumenten in de collectie.

Beide concepten hebben de missie om mensen troost te bieden. Die troost reikt verder dan de directe nabestaanden; van de toekomstige opbrengsten creëert Madelon Revermann een All Benefit Circle voor het ondersteunen en opzetten van ouderenzorg in Tsjechië en Slowakije, de landen die betrokken zijn bij de productie.

Deel deze pagina: