Leren tijdens het dineren; het ZZP inspiratiediner

La Sagesse

Ondernemers kunnen nu tijdens een etentje met elkaar praten over allerlei zaken die zzp´ers bezighouden. Dat kan namelijk op het ZZP inspiratiediner. Het ZZP inspiratie diner is een interactieve en persoonlijke workshop waarin ZZP ers met elkaar aan de slag gaan om ervaringen, wensen en knelpunten met elkaar uit te wisselen met als doel inspiratie op te doen om het bedrijfsresultaat en de eigen effectiviteit te verhogen. Het onderliggende uitgangspunt, diversiteit, brengt ZZP ers vanuit verschillende branches en bedrijfstakken samen, waardoor zij de ZZP ers elkaar juist vanuit verschillende optieken kunnen inspireren en informeren. Het diner vormt een actief onderdeel van de begeleide workshop. Afsluitend wordt vraag en aanbod samengebracht in een netwerksessie.

Organisatie
De workshop is een gezamenlijk initiatief van de Rabobank Regio Schiphol en het bureau Colourful People: dé autoriteit op het gebied van diversiteit in Nederland. Samen steunen zij het ondernemerschap in de Haarlemmermeer.

De workshops vinden plaats op 10 december 2009 en 9 januari 2010 in een locatie van de Rabobank te Uithoorn (nabij Amstelveen). Meer informatie: zie www.colourfulpeople.nl
 

Deel deze pagina: