Nationaal ICT Event 2009 voor ZZP´ers

Ministerie van Economische Zaken

Het Nationaal ICT Event van 18 mei 2009 organiseert Media Plaza in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken. Het thema dit jaar is Quick start your business, waar startende ondernemers en ZZP´ers informatie opdoen omtrent onderwerpen waar zij mee in aanraking komen.

Hoe schrijf je een ondernemersplan? Hoe start je een onderneming? Wat zijn de winnende Businessmodellen in ICT? Wat weet u van merkenrechten en patenten? Tijdens het Nationaal ICT Event wordt antwoord gegeven op al deze vragen. Experts, zoals PricewaterhouseCoopers, ING, Rabobank en B-grip verzorgen verschillende sessies.

Broos van Erp prijs
Ook bent u tijdens het Nationaal ICT Event getuige van de presentaties van de genomineerden van de Broos van Erp prijs. Tijdens de Nationaal ICT Awards op 27 mei in de Grote Kerk in Den Haag, wordt naast de winnaar van de Broos van Erp ook andere ICT prijzen uitgereikt.

Wilt u het Nationaal ICT Event niet missen? Schrijf u dan nu kosteloos in op http://inschrijven.mediaplaza.nl/NationaalICTEvent2.aspx.  
 

Deel deze pagina: