Nieuw ZZP Handboek 2015 helpt starters op weg

ZZP Nederland

ZZP Nederland brengt nieuw Handboek ZZP 2015 uit

In Nederland starten jaarlijks ca. 100.000 nieuwe ondernemers als zelfstandige zonder personeel (ZZP). Een deel valt na verloop van tijd weer af omdat men de zaken niet goed voor elkaar heeft, of onvoldoende inkomen heeft uit hun onderneming. Om de starters beter voor te bereiden brengt ZZP Nederland een handboek uit waardoor startende ondernemers beter voorbereid te werk kunnen gaan.

In het boek wordt ingegaan op alle facetten van ondernemen voor de kleine zelfstandige. Hoe komt ik aan klanten, welke rechtsvorm kan ik het beste kiezen, hoe zit het met administratie, wat eist de Belastingdienst, welke aftrekposten kun je gebruiken, tarieven, juridische- en financiële zaken, verzekeringen en pensioenen.

Help hoe kom ik aan klanten

Het boek is geheel herschreven met de feiten en ondernemerseisen van 2015. Daarnaast is het boek uitgebreid met het belangrijkste deel van ondernemen: Hoe kom ik aan klanten? Het Handboek Zelfstandig Zonder Personeel geeft uitleg en veel tips over het succesvol winnen van opdrachtgevers. Social Media en netwerken spelen een belangrijk onderdeel in het nieuwe handboek.

Het boek bevat 152 pagina’s en is geschreven door Johan Marrink, ondernemer sinds 1982 en oprichter van ZZP Nederland. In dezelfde serie is ook het ZZP Belastingboek 2015 verkrijgbaar.

Link: | meer informatie |

Deel deze pagina: