Ondernemers krijgen gratis internet van Bizner op terras

Bizner

Bizner start op 9 augustus in het Amsterdamse Vondelpark met gratis draadloos internet op het terras van Café Vertigo aan de noordkant van het park. Dit is slechts een topje van de ijsberg. Vanaf zaterdag 11 augustus biedt de online zakenbank Bizner, gratis draadloos internet aan op 900 terrassen in Nederland.

Lang leve de onafhankelijkheid
Tachtig procent van ondernemend Nederland kan niet zonder internet, terwijl drie op de tien ondernemers bij mooi weer graag buiten werkt. Zeventig procent werkt sowieso liever helemaal niet op kantoor. Desondanks loopt Nederland ver achter op de rest van de wereld in het aanbieden van gratis draadloos internet buitenshuis en buiten kantoren. 'Bij Bizner staat de onafhankelijkheid van onze klanten centraal. Met deze actie bieden we hen de vrijheid om van die onafhankelijkheid gebruik te maken. Wie wil, kan zijn zaken deze zomer ook voortzetten in de zon', aldus Frank Klemann, directeur van Bizner.

Op de ruim 900 overige locaties kan vanaf 11 augustus tot en met 1 november worden gemaild, gepland en deals worden gesloten. Ongelimiteerd, 24 uur per dag en in je favoriete café of park. De draadloze internetlocaties zijn verspreid door heel Nederland en onderdeel van het netwerk van KPN.

Deel deze pagina: