Nieuws

Programma Dag van de ZZP’er 2024 bekend, ticketverkoop gestart

Reageren
DVDZZP opening

Op zaterdag 13 april wordt in Hart van Holland in Nijkerk de elfde editie van de Dag van de ZZP’er gehouden. De Dag van de ZZP’er is het event van het jaar waarop het ondernemerschap wordt gevierd en ondernemers met elkaar in contact komen middels keynotes, zzp-talks, een informatieplein en een afsluitende borrel. Inmiddels is het volledige programma bekend en is de ticketverkoop gestart.

Het programma van de Dag van de ZZP’er is zeer divers. Er worden 9 keynotes en zzp-talks gehouden met onderwerpen als ‘hoe regel je financiële zekerheid’, ‘hoe kan je ChatGPT inzetten’, ‘hoe zet je LinkedIn in’ en meer. Peter Heerschop is de dagvoorzitter en met sprekers als Mark Tuitert (olympisch kampioen en ondernemer) en Martin van Kranenburg (winnaar Freelancer of the Year 2022) valt er voor de ondernemer veel kennis te halen op de Dag van de ZZP’er.

Netwerken

Er is voldoende gelegenheid om te netwerken. Op het informatieplein kunnen ondernemers met elkaar en met de vele partners van de Dag van de ZZP’er in gesprek. Onder andere de Belastingdienst, Qredits en ZZP Nederland zullen met hun stand op het informatieplein aanwezig zijn. 

Daarnaast zal gedurende de dag mediapartner De Ondernemer, live op New Business Radio, aanwezig zijn vanaf het informatieplein. De Dag van de ZZP’er wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Gesponsorde tickets

De hoofdsponsors Moneybird, a.s.r. Nederland, Hiscox en KPN hebben tickets beschikbaar gesteld, zodat iedere ondernemer de Dag van de ZZP’er gratis bij kan wonen. Tickets zijn te bestellen via de website dvdzzp.nl

Geplaatst op 11 januari 2024
0 Reacties Plaats een reactie
Reactie toevoegen

Log in bij ZZP Nederland om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen