SocialMedia voor ZZP'ers kan effectiever

Stichting ZZP Nederland

Veel zelfstandigen zonder personeel (ZZP) besteden veel tijd aan het onderhouden van contacten via SocialMedia. Op Twitter is de term ZZP veelal een trending topic. Veelal is dit een tijdrovende bezigheid zonder dat men daar resultaat mee boekt. Dat is zonde van de tijd die men beter in opdrachten kan steken.
 

Thema-avond Social Media voor ZZP

Toch biedt SocialMedia zoals Twitter, LinkedIn en Facebook wel degelijk zakelijke kansen als het doordacht gebruikt wordt volgens een goed opgezet plan.

Om zelfstandigen beter op weg te helpen met SocialMedia organiseert Stichting ZZP Nederland op 27 mei een thema-avond waarin zelfstandigen wordt gewezen op de technische mogelijkheden en vooral op de marketingmogelijkheden van SocialMedia. Het betreft hier een interactieve presentatie dat bestaat uit theorie, praktische tips en live voorbeelden via internet.

 

Tijdens deze avond worden ZZP’ers op weg geholpen om via SocialMedia zakelijk bezig te zijn zonder te veel tijdverspilling en men toch resultaat kan boeken. Vervolgens wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden een eerste aanzet tot een plan gegeven zodat de deelnemers thuis zelf een plan kunnen maken met een strategie die kan leiden tot succes.

De informatieavond SocialMedia vindt plaats op 27 mei 2013 Hotel de Witte Bergen te Eemnes (bij Hilversum) van 19.30-22.00 uur

Maximaal 60 plaatsen beschikbaar

Link: | meer informatie en aanmelden

Deel deze pagina: