Subsidieregeling voor wijkverpleegkundige ZZP'ers

Maximaal €500,- subsidie voor ZZP'ers in de zorg

Het indiceren en organiseren van zorg wordt een nieuwe taak van de wijkverpleegkundigen.
Voor wijkverpleegkundigen op hbo-niveau is een nieuwe subsidieregeling opengesteld, gericht op deskundigheidsbevordering voor het indiceren en organiseren van zorg. Deze regeling is ook gericht op wijkverpleegkundigen die zelfstandig ondernemer zijn.

De subsidieregeling is onderdeel van het programma Zichtbare Schakels van ZonMW.
Het subsidiebedrag is maximaal €500,- per aanvrager. De regeling is voor de specifieke opleidingen die vanaf augustus 2014 zijn gevolgd en loopt tot oktober 2015.

Zelfstandigen kunnen niet rechtstreeks subsidie aanvragen. Dit kan alleen via een tussenpersoon. OOZZP, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor zelfstandig ondernemers, heeft aangeboden tussenpersoon te willen zijn en heeft bij ZonMW een subsidieaanvraag ingediend. Zodat zelfstandig wijkverpleegkundigen, wanneer de subsidieaanvraag wordt toegekend, ook voor ondersteuning in aanmerking komen. 1 december zal bekend worden of de aanvraag wordt toegekend.

Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden bij OOZZP via info@zzp4growth.nl of via het aanmeldformulier. Let wel: Deze aanmelding is een voor-aanmelding. Wanneer de subsidieaanvraag wordt toegekend komt u mogelijk in aanmerking voor ondersteuning. 

Deel deze pagina: