Blog

Terugblik van Harry Kuiper op de Dag van de ZZP’er

Reageren
Harry op podium DVDZZP 2024

Zaterdag 13 april. We zijn er klaar voor. De vrijdag ervoor heeft ons team de laatste controles gedaan bij Hart van Holland in Nijkerk. Nog even wat stands anders neergezet voor de juiste opstelling. ’s Ochtends met het team naar Nijkerk gereden, en de laatste dingen klaarzetten. Onze partners komen ook binnen, praatje maken en dan voorbereiden voor de opening. Peter Heerschop, de dagvoorzitter, is inmiddels aangeschoven en we nemen de opening nog een keer door wat mij wel geruststelt. Even is er paniek, want er zijn vertragingen/verkeersproblemen richting Nijkerk. We besluiten om wat later te beginnen zodat de meeste mensen aanwezig kunnen zijn. Gelukkig een volle zaal en we gaan beginnen! De opening van mijn kant voelt wat stroef aan, maar dat is snel vergeten als je Peter naast je hebt staan.

Na de opening gaat het los. Workshops worden goed bezocht. Even op het informatieplein kijken. Vrolijke mensen die er zin hebben in een leuke dag. Heel veel gesprekken met ondernemers, wat ze doen, waarom, erg leuk. Ook in de middag na de lunch gaan de workshops door en ze zijn van een hoog niveau. Dit hebben we ook teruggekregen van de bezoekers. 

Voordat we er erg in hebben is het alweer 15.00 uur en moet ik aan de afsluiting beginnen samen met Peter. We kijken terug op een prachtige dag welke we hebben afgesloten met de traditie om een teamfoto te maken bij de letters van de Dag van de ZZP’er waarna we na een buffet en drankje weer richting Groningen zijn gegaan. Ik heb genoten van de bezoekers, de gesprekken die ik met ze heb gevoerd, maar ook van ons team die weer met heel veel energie er een succes van heeft gemaakt.

Chapeau daarom voor de bezoekers, de partners die op het plein hebben gestaan en ons eigen team.

Tot volgend jaar!

klein logo verzekeringen zzp nederland
Geplaatst op 30 april 2024 door Harry Kuiper

Harry Kuiper is directeur van ZZP Nederland. Vanuit die rol ook organisator van de Dag van de ZZP'er en de FOTY Awards. Harry heeft een achtergrond in en veel kennis van verzekeren en financiële producten. Vanuit deze kennis schrijft hij met enige regelmaat relevante blogs voor zelfstandig ondernemers.

0 Reacties Plaats een reactie
Reactie toevoegen

Log in bij ZZP Nederland om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen