Thema avond: Help, hoe kom ik aan klanten?

Stichting ZZP Nederland

Een zzp'er moet zich onderscheiden om opdrachten te krijgen

De economische crisis dendert voort en het wordt moeilijker om aan opdrachten te komen. Het eigen netwerk droogt een beetje op en dus moet u uw netwerk verbreden. Als u eenmaal met acquisitie begint merkt u al snel dat u niet de enige bent die graag een opdracht wil. Dan komt al snel de vraag: hoe onderscheid ik me van de grote groep die in dezelfde vijver vist.

Stichting ZZP Nederland organiseert drie bijeenkomsten in het land, waarbij wordt uitgelegd hoe een ondernemer zich kan onderscheiden en zo succesvoller aan opdrachten kan komen.

U moet zich duidelijk profileren en een goed verkoopgesprek voeren om in aanmerking te komen voor die ene opdracht die u zo graag wilt. Dat valt niet altijd mee, uzelf verkopen is een stuk lastiger dan iets voor iemand anders bedenken. Toch zijn er mogelijkheden om beter voor de dag te komen.

4 maart, 11 maart en 18 maart:
Thema-avond “Help! Hoe kom ik aan opdrachten?” voor ZZP’ers

Wegens grote belangstelling bij de vorige bijeenkomst om ZZP’ers te helpen succesvoller opdrachten binnen te halen organiseert Stichting ZZP Nederland wederom deze thema-avond voor ZZP’ers op dinsdag 4 maart, 11 maart en 18 maart. Tijdens deze avonden wordt u geleerd hoe u moet netwerken, hoe te achterhalen wat de klant echt wil, bezwaren van de klant te weerleggen en u als ZZP’er te onderscheiden van de rest. Er wordt gewerkt met voorbeelden en cases uit de praktijk om u mee te nemen in situaties die uzelf ook zou kunnen overkomen. Zowel blunders als successen!

Deze avond is een investering in de toekomst! Als u ook maar enigszins het idee heeft dat u iets kunt en wilt verbeteren moet u erbij zijn. Niets gaat vanzelf!

De bijeenkomsten ‘Help! Hoe kom ik aan opdrachten?’ is op de volgende data van 19.30 tot 22.00 uur;

Dinsdag 4 maart in Hotel de Witte Bergen te Eemnes (bij Hilversum).

Dinsdag 11 maart in de Drentse Zaak te Assen.

Dinsdag 18 maart in Novotel te Eindhoven.

| Hier aanmelden |

Deel deze pagina: