Uitslag van de zzp-enquête Word Wakker bekend

Stichting ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland heeft vanaf oktober tot en met december 2011 campagne gevoerd om met name zelfstandigen in de bouw zich bewust te laten worden van de gevaren op de werkplek. De voorlichting vond plaats op de bouwplaats, middels een uitgegeven informatiekrant met daarin cijfers en feiten over veiligheid, bij Bouwmaat en middels een website, http://www.bouwwakker.nl/  met daarop handige informatie over veiligheid op de werkplek.

Om tot een beter inzicht te komen in hoe de zelfstandigen in de bouw zelf de veiligheid op de werkplek ervaren heeft Stichting ZZP Nederland een kleine enquête afgenomen onder honderd zelfstandigen. Aan het invullen van de enquête zat ook nog een prijs verbonden, namelijk een DeWALT-radio. De winnaars daarvan hebben inmiddels hun prijs ontvangen en worden ook nog genoemd.

 

 

Deze kleine enquête geeft toch heel goed aan dat er nog veel te winnen is op het gebeid van veiligheid op de werkvloer. Stichting ZZP Nederland zal zich dan ook blijven inzetten voor meer veiligheid op de werkvloer.

Dat je met veiligheid op de werkvloer zelf ook kunt winnen maken onze drie prijswinnaars van de DeWALT-radio's duidelijk. De winnaars zijn:

- Dhr. J.C. Mulder uit Schiedam

- Dhr. B. Slaghekke uit Fleringen

- Dhr. P. Voorn uit Grootebroek

Deel deze pagina: