Vliegende start petitie zelfstandigenaftrek

ZZP Nederland

Inmiddels staat de teller op meer dan 38.000

De actie van Stichting ZZP Nederland in samenwerking met PZO, Zelfstandigen Bouw en FNV Zelfstandigen heeft gisteren een vliegende start gehad. Vanaf donderdag 17 uur hebben inmiddels 20.000 zelfstandigen de petitie getekend die voor Prinsjesdag aan de minister zal worden aangeboden. In totaal hebben nu meer dan 38.000 mensen de petitie ondersteund.

Via de website www.zzp-protest.nl zijn veel reacties binnengekomen van verontruste zelfstandigen die zich zorgen maken over de dreigende lastenverzwaring. De aangekondigde bezuinigingen van het kabinet zal iedere zelfstandige 200 tot 300 euro gaan kosten. Deze nieuwe bezuiniging komt bovenop de lastenverzwaring voor iedere burger in Nederland. Daarnaast is het inkomen van zelfstandigen volgens het CBS het afgelopen jaar al met 2,7% gedaald.

Dat maakt dat nieuwe lastenverzwaring op het inkomen van ZZP’ers onacceptabel. De gezamenlijke zelfstandigenorganisaties roepen alle zelfstandigen op om mee te doen aan de actie. In de komende weken zullen we diverse activiteiten ondernemen tegen de ZZP boete. U kunt beginnen door de petitie te ondertekenen waar zelfstandigen hun standpunt duidelijk kunnen maken!

Via de website www.zzp-protest.nl , mail en nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van verdere activiteiten en ontwikkelingen. We verzoeken de 70.000 aangesloten zelfstandigen dringend om de petitie te ondertekenen, want samen staan we sterk.

Deel deze pagina: