Vrouwelijke Ondernemer 2007 wordt 29 oktober uitgereikt

Federatie Zakenvrouwen

Op maandag 29 oktober 2007 reikt de Federatie Zakenvrouwen de Award 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2007' uit tijdens een feestelijke bijeenkomst in Living Tomorrow in Amsterdam.

De Award is een onderscheiding voor een succesvolle vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap, en met visie en volharding haar onderneming tot een bloeiend bedrijf heeft gemaakt. Zij is een voorbeeld voor vrouwelijke ondernemers in Nederland.

De drie genomineerde vrouwelijke ondernemers voor de Award zijn dit jaar:
- Dorathé van Doorn, DGA PrintRun
- Saskia Post, algemeen directeur Post Verkade Groep
- Heleen Valstar, DGA Heleen Valstar

De Award wordt sinds 2005 jaarlijks uitgereikt. In 2006 won Catherine van Heest (Care for Women) de Award, in 2005 was dat Rian van Velzen (Nature's choice).

In de Federatie Zakenvrouwen werken netwerken van vrouwelijke ondernemers en managers in Nederland samen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat zij van deze krachtenbundeling kunnen profiteren en beter gehoord worden. De federatie beoogt vanuit haar doelstellingen een maatschappelijke en economische beweging in gang te zetten. De zeven kernwaarden van de federatie zijn: krachtenbundeling, politieke uitstraling, professionaliteit, fun, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gunnen en netwerken.

http://www.federatiezakenvrouwen.nl  

Deel deze pagina: