Welke ondernemer wil beroemd worden

Jonge ondernemers prijs

Op 20 november wordt de jaarlijkse Jonge Ondernemersprijs van het Noorden uitgereikt. Thema is dit jaar is ‘Maak jezelf beroemd’. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag melden -of door anderen aangemeld worden- op www.jongeondernemersprijs.nl

De JOP-bokaal wordt op 20 november, tijdens een avondvullend programma in Stadion Cambuur in Leeuwarden uitgereikt. Ook de eventuele ‘spotter’ die de winnende ondernemer heeft aangemeld valt in de prijzen.

Kandidaten moeten bij de belastingdienst geregistreerd staan als zelfstandig ondernemer. Daarnaast moet de ondernemer in de periode 1-1-2003 tot en met 31-12-2006 begonnen zijn en gevestigd zijn in Groningen, Friesland of Drenthe.


Thema is dit jaar 'Maak jezelf beroemd'. Wil jij je bedrijf in de spotlights zetten én een aantrekkelijk prijzenpakket winnen, schrijf je dan in!

Naast een prijzenpakket ter waarde van duizenden euro's ontvang je als winnaar de JOP-bokaal. Deze bokaal bestaat uit een kunstwerk gemaakt door een jonge, beginnende kunstenaar gevestigd in Friesland.

Ook kunnen ondernemers door zogenaamde 'spotters' aangemeld worden. De 'spotter' die de winnende ondernemer aandraagt valt in de prijzen: een dinercheque voor twee personen bij Restaurant Doozo in Leeuwarden.

Deel deze pagina: