Winnaar ZZP Boekenpakket op Bouwbeurs Hardenberg bekend

Succesvolle ZZP beurs levert een winnaar op

ZZP Nederland heeft op 7, 8 en 9 oktober met een stand op de beurs Bouw Compleet te Hardenberg gestaan. De beurs was een groot succes. We hebben veel aangesloten zelfstandigen en geïnteresseerden gesproken. De gesprekken die gevoerd werden waren zeer divers, van mensen die nog niet wisten of ze voor zichzelf zouden gaan beginnen tot zzp’ers die zeer gerichte vragen stelden over verzekeringen, belastingzaken etc. Ook ging het vaak over de voordelen van een aansluiting bij ZZP Nederland.

Winnaar boekenpakket

Tijdens de beurs hadden wij ook een speciale beursaanbieding. Tijdens de drie beursdagen kregen geïnteresseerden de gelegenheid zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van ZZP Nederland. De nieuwsbrief van ZZP Nederland houdt iedere abonnee op de hoogte van alles wat zzp’ers aangaat. Onder de inschrijvers voor de nieuwsbrief heeft ZZP Nederland een ZZP boekenpakket verloot. Het pakket bestaat uit:

  • Het Handboek voor zelfstandigen zonder personeel
  • Het Handboek Administratie voor zelfstandigen
  • De Belastingwijzer voor zelfstandigen
  • Het Handboek Verzekeringen voor zelfstandigen

Vandaag heeft de loting plaatsgevonden en de winnaar is Chris Winter van Winter Totalflooring te Genemuiden.

De heer Winter krijgt van ZZP Nederland vier boeken thuisgestuurd die allen in eigen beheer zijn geschreven en uitgegeven. 

Link: | overzicht boeken ZZP Nederland |

 

Deel deze pagina: