Workshop Creatief Ondernemen voor zzp'ers

Instituut voor Management & Bedrijfskunde (IM&B)

ZZP’ers betalen alleen reis- en verblijfskosten.

ZZP’ers kunnen een workshop volgen onder de naam ‘Ondernemen doe je samen’. De workshop wordt uitgevoerd door het Instituut voor Management & Bedrijfskunde (IM&B) en wordt ondersteund door Keele University (UK) en ‘House of Entrepreneurs’.

De workshop bestaat uit een aaneengesloten driedaagse voor een kleine groep vrienden of collega ZZP’ers die veel energie en creativiteit willen steken in een gezamenlijke entrepreneurstoekomst.

Organisator Kees van den Bosch stelt dat uit ervaringen blijkt dat samen creatief op zoek gaan naar mogelijkheden altijd meerdere briljante en uitvoerbare ideeën oplevert.
De driedaagse bestaat uit drie interactieve fasen:

-          creatieve inventarisatie;
-          convergerende concretisering;
-          feasibility projectie,

eindigend in go/no go besluitvorming.

De eindrapportage zal anoniem zijn en de uitkomsten worden geanalyseerd in de MBA module ‘Creativity in Business’ bij de ‘School of Economics and Management’ van Keele University. Belangstellenden kunnen informatie opvragen bij zzpinfo@im-b.nl
Het enige dat de deelnemers voor de workshop hoeven te betalen zijn de reiskosten naar het trainingscentrum en de verblijfskosten aldaar van 100 euro pp (voor de drie dagen).

 

Deel deze pagina: