Workshop helpt ZZP'ers met binnenhalen opdrachten

Workshop helpt ZZP'ers met vinden nieuwe opdrachten

De economische crisis dendert voort en het wordt moeilijker om aan opdrachten te komen. Het eigen netwerk droogt een beetje op en dus moet je je netwerk verbreden. Als je eenmaal met acquisitie begint merk je al snel dat je niet de enige bent die graag een opdracht wil. Dan komt al snel de vraag: hoe onderscheid ik me van de grote groep die in dezelfde vijver vist.

Je zult je duidelijk moeten profileren en een goed verkoopgesprek moeten voeren om in aanmerking te komen voor die ene opdracht die je zo graag wilt. Dat valt niet altijd mee, jezelf verkopen is een stuk lastiger dan iets voor iemand anders bedenken. Toch zijn er mogelijkheden om beter voor de dag te komen.

29 oktober: Thema-avond “Help! Hoe kom ik aan opdrachten?” voor ZZP’ers

de avond is inmiddels helemaal volgeboekt...

 

Wegens grote belangstelling bij de vorige bijeenkomst om ZZP’ers te helpen succesvoller opdrachten binnen te halen organiseert Stichting ZZP Nederland wederom deze thema-avond voor ZZP’ers op dinsdag 29 oktober. Tijdens deze avond wordt je geleerd hoe je moet netwerken, hoe te achterhalen wat de klant echt wil, bezwaren van de klant te weerleggen en je als ZZP’er te onderscheiden van de rest. Er wordt gewerkt met voorbeelden en cases uit de praktijk om je mee te nemen in situaties die je zelf ook zou overkomen. Zowel blunders als successen!

 

Deze avond is een investering in de toekomst! Als je ook maar enigszins het idee hebt dat je iets kunt en wilt verbeteren moet je er bij zijn. Niets gaat vanzelf!

De bijeenkomst ‘Help! Hoe kom ik aan opdrachten?’ is op dinsdag 29 oktober in Hotel de Witte Bergen te Eemnes (bij Hilversum) van 19.30 - 22.00 uur.

Er zijn slechts 65 plaatsen beschikbaar dus reageer snel!

| Hier aanmelden |

Deel deze pagina: