Workshop: "Hoe kom ik aan opdrachtgevers" voor zzp'ers

Stichting ZZP Nederland

 

Het grote probleem voor veel ZZP'ers is: “Hoe kom ik aan opdrachtgevers?” Iedere ondernemer heeft immers opdrachten nodig om zijn/haar bedrijf staande te houden en om gewoonweg geld te verdienen. Stichting ZZP Nederland heeft een spreker uitgenodigd die ZZP' ers tijdens een thema-avond gaat vertellen hoe een ondernemer zijn opdrachtgevers aan zich kan binden. Spreker Paul Claessens van Kenneth Smit Training zal ingaan op allerlei methoden en technieken om opdrachtgevers te werven en te behouden. Hij zal in tweeënhalf uur zzp’ers gaan vertellen over met name acquisitie, netwerken en verkopen. 

Ook vorig jaar verzorgde hij twee thema-avonden over hetzelfde onderwerp, die waren beide erg snel volgeboekt. Vandaar dat Stichting ZZP Nederland wederom de problematiek van het verkrijgen van opdrachten onder de aandacht wil brengen.  Het gaat bij deze thema-avond ondermeer over netwerken (Hoe bereid je je voor op een netwerkbijeenkomst?Wie wil je spreken en wie niet? Hoe kom je met interessante personen in gesprek? Hoe luidt je salespitch), Social Media, Telefonische acquisitie etc.

Wanneer en waar?

Let op! Deze thema-avonden zijn inmiddels uitverkocht!
Deze thema-avond wordt op twee avonden georganiseerd. Op 31 oktober in Hotel Van der Valk in Gilze Rijen en op 1 november in Hotel De Witte Bergen in Eemnes. Aanvang van de thema-avond is 19.30 uur en de avond zal duren tot 22.00 uur.

|Meer over de inhoud + inschrijven |

Deel deze pagina: