Workshop ZZP Nederland: ondernemen in uitdagende tijden

Ondernemers in uitdagende tijden

Vol trots bent u begonnen als ZZP’er.  Uw eerste opdrachten zijn binnen, de visitekaartjes zijn gedrukt en de website is in de lucht. Kortom u heeft vertrouwen in uw bedrijf. Fluitend gaat u aan de slag en u heeft veel voldoening in uw werk. Maar dan gebeurt er het volgende, een van uw grootste opdrachtgevers is failliet. Wat nu? Uw omzet stagneert en u kunt ineens uw rekeningen niet meer betalen. De eerste aanmaningen zijn al binnen en er komt een deurwaarder langs. Help! Wat moet ik doen?

Tijdens de bijeenkomsten van 11 en 18 februari geeft Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw 2012, u tips zodat u goed bent voorbereid. U weet erna exact wat u moet doen mocht u in een dergelijke situatie terecht komen zoals hierboven beschreven.

Tijdens deze bijeenkomst zal zij voor de pauze op een sprankelend en frisse zienswijze kijken naar het ondernemerschap. Haar verhaal is doorspekt met anekdotes, eigen ervaringen en handige tips uit haar boek “Vallen, opstaan en weer doorgaan”. Na de pauze zal Zuidweg uitgebreid ingaan op het financieel fit zijn van uw bedrijf. U leert hoe u een plan B moet samenstellen en welke mogelijkheden er allemaal zijn voor u wanneer u in financieel zwaar weer verkeert.

Naast dat Zuidweg bekend is als zakenvrouw 2012, is ze een van de hoofdpersonen van het SBS6 programma ‘Hoeveel ben jij waard?’ en heeft ze een boek geschreven over ondernemers in uitdagende tijden.  Verder runt ze een bedrijf dat is gespecialiseerd in de schuldhulpverlening aan ondernemers. Inmiddels heeft ze met haar bedrijf Zuidweg & Partners ruim 20.000 ondernemers succesvol kunnen adviseren. Kortom een ondernemende dame.

De bijeenkomsten “Ondernemers in uitdagende tijden” zijn op;

  • 11 februari in Hotel de Witte Bergen bij Eemnes van 19.30 - 22.00 uur

Alles bij elkaar beloven het enerverende bijeenkomsten te worden. De deelname aan de bijeenkomst kost € 29,95 per persoon voor aangesloten zelfstandigen. We hebben maximaal 50 plaatsen beschikbaar per locatie en we verwachten dat de inschrijving snel gaat, wilt u er bij zijn, meldt u zich dan nu aan via onze website!

Link | workshops ZZP Nederland |

Deel deze pagina: