Zijn ZZP'ers eenzaam?

Publimix

Mijn baas is een hond

Op 27 september a.s. presenteert de enige Financial Nanny van Nederland, de Heemskerkse Suzanne Goeman, haar eerste boek. De titel van het boek is 'Mijn baas is een hond' en het is een dagboek over de startperiode van haar eigen bedrijf. De titel is gekozen omdat Goeman ZZP'er is en bij gebrek aan collega's veel met haar hond overlegt. De hond lijkt daardoor af en toe de baas in het bedrijf.

Goeman is eigenaar van marketing en financieel adviesbureau Oplossing in zicht en werkt veel onder de naam The Financial Nanny. Goeman: 'Van veel ondernemers is het bedrijf het kindje en ik help om dit kindje financieel verantwoord op te voeden.' Omdat zij ook een achtergrond in de marketing heeft, helpt ze met haar adviesbureau ondernemers tevens aan klanten en een gedegen marketingplan.

Goeman over haar boek: 'Starters maken veel fouten en ik heb zelf ook veel beginnersfouten gemaakt. Die staan allemaal in mijn boek, juist omdat je die in veel boeken en handleidingen over ondernemen níet tegenkomt. Door niet alleen mijn successen, maar ook heel eerlijk mijn leerpunten en blunders van de afgelopen drie jaar te beschrijven, hoop ik dat lezers deze fouten niet meer maken.' Door de strips en de humoristische schrijfstijl is 'Mijn baas is een hond' een leesboek en een leerboek in één.

Goeman heeft oog voor detail. Daarom wordt op 27 september de enige boekpresentatie in Nederland gehouden, waarbij het eerste boek wordt uitgereikt door een hond en waarbij de gasten een hondenkoekje bij de koffie krijgen. Voor de promotie wordt een forum ingezet, dat wordt gekoppeld aan de website www.mijnbaasiseenhond.nl. Op dit forum kunnen mensen én honden hun mening over hun baas kwijt. Goeman's eigen hond, die ook de kaft van het boek siert en het eerste boek zal overhandigen, heeft als eerste bezoeker van het forum haar mening over haar baas gegeven.

Bestellen:
Het boek is hier nu al te bestellen á 14,95 Euro + 1,95 Euro verzendkosten: Bestelformulier

Deel deze pagina: