ZZP Beurs geeft duidelijkheid over zelfstandig ondernemen

ZZP Beurs in Houten op 20 en 21 november
Veel startende en gestarte zelfstandigen zonder personeel lopen met vragen rond. Belastingen, wetten, financiën, administratie etc. zijn allemaal zaken die op een zelfstandig ondernemer af komen bij de start. Om ZZP’ers duidelijkheid te verschaffen organiseert ZZP Nederland een eigen ZZP Beurs: de Nationale ZZP Infodagen.

Nationale ZZP Infodagen
Deze beurs, die gehouden wordt in Houten op 20 en 21 november, staat in het teken van voorlichting. Een dertigtal instanties en bedrijven, waaronder de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, UWV staan op deze dagen klaar met raad en daad. Ook op het administratieve vlak is er veel ondersteuning op de beurs aanwezig.

In twee zalen worden workshops en lezingen gegeven met onderwerpen zoals Zelfstandig in de Zorg, hoe kom ik aan klanten en wat moet ik wel en niet verzekeren komen uitgebreid aan de orde. Ook enkele bekende sprekers zoals Karen Romme (Calimeromarketing), Ewald Theunisse (Eenpersoonsmerk en Dick Kits (Zorgondernemer) zullen hun medewerking verlenen.

Aangeslotenen van ZZP Nederland hebben gratis toegang, verder kan iedereen een 50% kortingkaart downloaden op www.nationalezzpinfodagen.nl

 

Deel deze pagina: