ZZP' ers kunnen Prinsjesdag van dichtbij meemaken

AEGON

Ben je ook zo benieuwd of politiek Den Haag doorheeft dat er meer en meer zzp-ers komen in Nederland? En zo ja, wat hebben de beleidsbepalers dan in petto voor de zzp-er? Dat en veel meer hoor je op Prinsjesdag 2011.

ZZP Nederland mag in samenwerking met AEGON zzp-ers uitnodigen om Prinsjesdag 2011, dinsdag 20 september, eens van dichtbij mee te maken. Je bent vanaf 09:30 uur welkom in Theater Diligentia in Den Haag (Lange Voorhout 5). In een energiek en interactief programma, gepresenteerd door Rens de Jong (BNR), praten en debatteren we over de kracht van de ZZP-er. In de middag zien we de Gouden Koets voorbij rijden en kijken de troonrede. Tot 15.00 uur is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken met alle sprekers en bezoekers.

Debat
Tijdens deze dag is er ook een debat  met onder andere Alexander Rinnooy Kan (Voorzitter SER), Loek Hermans (Lid Eerste Kamer VVD), Mei Li Vos (voormalig Lid Tweede Kamer PvdA), Johan Marrink (ZZP Nederland), Annemarie van Gaal (Bekende ZZP-er) en andere ondernemers over de bijdrage van ZZP-ers aan de kracht van de Nederlandse economie en samenleving.

Maak kans op een elevator-pitch training!
Je pitch is één van de belangrijkste factoren in je succes als ZZP-er. Wij helpen je graag je eigen pitch aan te scherpen! Onder de aanwezigen verloot AEGON 15 plaatsen voor een elevator-pitchtraining door Rens de Jong van BNR Nieuwsradio.

Aanmelden
Wil je er bij zijn op Prinsjesdag? Meld je dan aan vóór vrijdag 9 september via onderstaande link. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt en op is op. Eén week voor Prinsjesdag ontvang je meer details en een routebeschrijving voor het evenement als je bij de gelukkigen hoort. Link naar aanmelden | Aegon Prinsjesdag |

En meer, win een radiospot
Ook maakt je kans om een radiospotje in te spreken voor BNR. Er zullen 7 radiospotjes op BNR te horen zijn. Vanaf een week voor Prinsjesdag wordt iedere dag het spotje van 1 van de ZZP-ers uitgezonden.

Als je kans wilt maken op het inspreken van je eigen radiospot dan kun je een mailtje sturen naar info@zzp-nederland.nl. Zet dan wel in je mailtje: Waarom ben je zzp-er geworden? Wat verwacht je van de toekomst van ZZP-ers? En ook wat voor werk je doet. Als je een spotje mag inspreken zullen wij contact met je opnemen.

 

Deel deze pagina: