ZZP Nederland aanwezig op Promotiedagen Groningen

ZZP Nederland aanwezig op Promotiedagen Groningen

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland besteedt dit jaar speciale aandacht aan de stormachtige groei van het aantal ZZP’ers in Nederland. De Bedrijvencontactdagen in Groningen op 3 en 4 november zullen speciale aandacht besteden aan kleine zelfstandigen door een ZZP Plein in te richten, waar startende ondernemers veel informatie kunnen vinden.

ZZP Plein
ZZP Nederland zal een prominente plaats innemen op het ZZP Plein. In een ruime stand zullen de mensen van ZZP Nederland voorlichting geven over de mogelijkheden om ZZP’er te worden. ZZP Nederland doet dit samen met partners op het gebied van verzekeringen, administratie, boeken voor ondernemers etc.

ZZP Nederland, met 8500 aangesloten zelfstandigen, is een van de grootste belangenbehartigers voor ZZP’ers. Daarnaast kunt u bij de stand van ZZP Nederland vragen stellen op het gebied van ondernemen zoals starten met behoud van uitkering, belastingen, VAR verklaring, verzekeringen, marketing, leveringsvoorwaarden, juridische zaken etc. Bezoekers van de website www.zzp-nederland.nl kunnen gratis een toegangskaart downloaden.

| download gratis kaart Groningen |

Nationale ZZP Infodagen in Houten
Voor wie Groningen te ver is organiseert ZZP Nederland de Nationale ZZP Infodagen in Houten op 20 en 21 november. Hier is een beursvloer van 3000 m2 beschikbaar en vindt men een 30-tal standhouders die klaar staan voor zowel startende als ervaren ZZP’ers met alle informatie. Ook worden workshops gegeven.

Partners van ZZP Nederland op de Nationale ZZP Infodagen zijn:
De Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Busiop, CWI/UWV, Hornbach, Informer administratiesoftware, Menzis Zorg en Inkomen, Motivaris, Nationale Nederlanden, Promosolutions, Publimix Uitgevers, Reed Business, Shell, Shortlease Nederland, Werkspot.nl en vele anderen.

Zie website | Nationale ZZP Infodagen |
 

Deel deze pagina: