ZZP Nederland biedt tankkaart voor zelfstandigen

ZZP Nederland

Tanken oprekening met forse korting bij Q8 en Tango

Stichting ZZP Nederland biedt haar 30.000 zelfstandigen vanaf vandaag een brandstofpas waarmee men kan tanken met forse korting bij alle Q8 en Tango tankstations. Gebruikers van de ZZP tankpas ontvangen 11 cent korting op de adviesprijzen van beide maatschappijen. Met deze ZZP brandstofpas hoeft niet een abonnement afgesloten worden en hoeft ook niet vooraf een saldo op de pas gestort te worden.  De pas is geheel gratis en er wordt achteraf gefactureerd.

Zelfstandigen kampen vaak met een wirwar van administratie met losse benzinebonnetjes en moeten deze dan achteraf weer verrekenen. Met de brandstofpas ontvangt men een keurig overzicht, kan men de btw in mindering brengen. De korting van 11 cent per liter is gerekend vanaf de adviesprijzen van de maatschappijen. Daar waar een tankstation zelf een lagere stuntprijs aanbiedt wordt deze lage prijs berekend.

De kaart is vanaf nu beschikbaar voor de aangesloten zelfstandigen van ZZP Nederland. Via het aanvraagformulier worden vooraf gegevens en kredietwaardigheid gecontroleerd.

Link: | meer informatie

Deel deze pagina: