Nieuws

ZZP Nederland breidt sterk uit met verzekeringen: vacature

ZZP Nederland zoekt adviseur verzekeringen

Stichting ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zelfstandigen en groeit snel. Al bijna 30.000 zelfstandigen hebben zich inmiddels aangesloten en dat aantal groeit maandelijks met ca. 750 nieuwe aanmeldingen. De aangesloten ZZP’ers maken gebruik van de voorlichting, advies via de ondernemershelpdesk en het collectief voordeel. Ook is ZZP Nederland een gewaardeerd aanspreekpunt bij politiek en overheid door de kritische blik en het aandragen van oplossingen.

Afbeelding

Sinds twee jaar verleent ZZP Nederland ook diensten op het gebied van verzekeringen. Drie verzekeringsdeskundigen adviseren de aangesloten zelfstandigen over het wel- of niet verzekeren van risico’s op het gebied van collectieve zorg-, schade-, aansprakelijkheid-, en arbeidsongeschiktheids- verzekeringen.

De onafhankelijke- en niet door provisie gedreven adviezen staan in grote belangstelling van de zelfstandigen, zozeer zelfs dat het team van drie mensen de grote hoeveelheden aanvragen nauwelijks kan verwerken. Om ook in de toekomst de kwaliteit in advies en dienstverlening overeind te houden zijn we op korte termijn op zoek naar een ervaren adviseur.

Vacature verzekeringsadviseur m/v

Als adviseur verzekeringen inventariseer je de behoefte van de aangesloten zelfstandigen en zet deze om in een goed aanbod zoals dat past bij een belangenbehartiger. Verder ben je, als onderdeel van het team aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor een zorgvuldige verwerking die past in het kader van de Wet Financieel Toezicht.

We verwachten van kandidaten dat zij beschikken over:

- MBO/HBO werk en denkniveau

- Diploma’s minimaal WFT Basis en WFT Schade, (WFT-leven is een pré)

- Goede contactuele eigenschappen icm een dienstverlenende instelling

- Sociaal-maatschappelijke betrokkenheid


Het betreft hier een fulltime functie op ons kantoor in Groningen. Wij bieden werknemers een stimulerend werkklimaat binnen een sterk team van 11 medewerkers en een prima salaris. Voor meer informatie kun je bellen met Arjen Vrolijk, directeur verzekeringen (050) 700 1950

Sollicitaties kun je richten aan:

ZZP Nederland Verzekeringen – t.a.v. dhr. A. Vrolijk

a.vrolijk@zzp-nederland.nl

of per post: Regattaweg 482 - 9731 NE Groningen

Geplaatst op 8 november 2013