ZZP Nederland geeft eigen belastingboek uit

ZZP Nederland geeft Belastingwijzer voor Zelfstandigen uit

Met de groter groeiende groep Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) blijken er erg veel vragen te zijn over de regels van de Belastingdienst. Zelfstandigen laten veel voordeel liggen bij aftrekposten waar ze wel recht op hebben. Dat was voor Stichting ZZP Nederland een reden om een eigen boek over belastingen uit te geven.

Het boek ‘Belastingwijzer voor Zelfstandigen 2013’ geeft op toegankelijke wijze uitleg over het grote oerwoud aan belastingregels. Het boek behandelt van begin af aan alle regels uit die voor zelfstandigen van toepassing zijn. Een goede uitleg over welke kosten aftrekbaar zijn, alle fiscale aftrekposten op een rij, de diverse belastingtarieven, btw-regelingen, middelingsregeling, autokosten, milieuvriendelijke autoregeling etc.

Ook over toeslagen en heffingskortingen is het boek duidelijk, maar al te vaak vergeten zelfstandigen deze posten toe te passen waardoor men feitelijk meer belasting betaalt dan rechtvaardig is.

Het boek verschijnt begin maart en is nu al met introductiekorting bij voorintekening te bestellen (alleen voor aangesloten zelfstandigen).

Link: | ZZP Belastingwijzer |

Deel deze pagina: