ZZP Nederland op alle KvK startersdagen

ZZP Nederland staat met raad en daad klaar voor ZZP’ers

Op zaterdag 1 november 2014 organiseert  de KvK wederom de Startersdag op 6 locaties in het land. Stichting ZZP Nederland is aanwezig op alle locaties om (startende) ondernemers te helpen met hun vragen.

Veel veranderingen voor ZZP'ers

In 2015 gaat er veel veranderen op ZZP-gebied. Het huidige kabinet heeft ver gevorderde plannen om het aantal ZZP’ers terug dringen. Zo wil het kabinet fiscale aftrekposten afschaffen met als doel de ZZP’er weer terug in loondienst te krijgen. Met name de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek en de mkb-winstvrijstelling staan ter discussie binnen het kabinet. Wat betekent dit nu voor u? Welke gevolgen hebben deze ontwikkelingen voor u als (startende) ondernemer?

Wilt u antwoord op deze vragen of heeft u nog andere vragen op het gebied van ondernemen, kom dan bij ons langs. Stichting ZZP Nederland is aanwezig  in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Deelname aan de Startersdag is gratis. U bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur Tot zaterdag!

Over Stichting ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland is veruit de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland. Doelstelling is het bevorderen van het ondernemerschap voor kleine zelfstandigen. Bijna 35.000 zelfstandigen hebben zich individueel aangesloten bij onze ondernemersorganisatie. Dat maakt ons tevens tot een belangrijk aanspreekpunt vanuit ‘politiek Den Haag’ waar op dit moment veel veranderingen voor ZZP’ers op stapel staan. Vanuit Stichting ZZP Nederland proberen we de positie van zelfstandigen zonder personeel te verbeteren. Dat kan alleen met een groot aantal aangesloten ZZP’ers.

Verder helpt Stichting ZZP Nederland helpt u op weg en ondersteunt zelfstandigen met raad en daad. ZZP Nederland geeft met een team van tien mensen voorlichting en ondersteunt u op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, verzekeringen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar ondernemers mee te maken hebben. Voor aangeslotenen zijn na inlog tal van juridische documenten gratis beschikbaar zoals leveringsvoorwaarden, modelcontracten, debiteurenbeleid en incasso, invullen VAR Verklaring etc.

Deel deze pagina: