ZZP Nederland op alle locaties KvK Startersdag 7 november

Zeker weten dat je goed van start gaat? Kom naar de Startersdag van de KvK op zaterdag 7 november en stel je vragen aan ZZP Nederland.

Voor jezelf beginnen is hartstikke leuk, maar er komen ook veel praktische zaken en vragen bij kijken. Hoe kan ik het beste klanten werven? Hoe regel ik mijn belastingzaken? Welke rechtsvorm is het meest geschikt? Hoe weet ik of mijn bedrijfsnaam uniek is? Hoe vind ik financiering van mijn plannen? En wat maakt iemand eigenlijk een goede ondernemer? Voor de antwoorden op deze en talloze andere vragen is het bezoeken van de Startersdag een aanrader. Maar ook natuurlijk voor het ontmoeten van andere starters om goede tips of inspiratie op te doen.

Aanwezig
ZZP Nederland zal op alle zeven locaties in het land aanwezig zijn met een stand. Bij ons kun je vragen stellen en natuurlijk ook direct aansluiten. Schrijf je je tijdens de beurs in voor ZZP Nederland, dan krijgt je gratis ons boek “Zelfstandig ondernemen”.

Dus heb je ook startplannen of bent je net gestart? Kom dan op zaterdag 7 november naar de Startersdag. Als je een van de vele workshops wilt volgens, dan moet je je wel eerst aanmelden. Meld je gratis aan via www.kvk.nl/startersdag. Kies één van de zeven locaties en bekijk het programma bij jou in de buurt.

 

Wat: Startersdag van de Kamer van Koophandel

Wanneer: zaterdag 7 november van 10.00 – 16.00 uur

Waar: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht of Zwolle

Aanmelden: www.kvk.nl/startersdag

Deel deze pagina: