ZZP Nederland op Beurs Bouw Compleet 2014 Gorinchem

De unieke regionale vakbeurs voor de complete bouwbranche

ZZP Nederland staat 9, 10 en 11 september met haar stand op de vakbeurs Bouw Compleet in Gorinchem om ZZP’ers in de bouw van advies te kunnen dienen op het gebied van ondernemerschap en verzekeringen.

De vakbeurs Bouw Compleet is dé relatie- en netwerkbeurs in de bouw. Exposanten tonen hun producten en diensten, en laten zien waarin zij onderscheidend zijn. Bent u een aannemer, onderaannemer, werkvoorbereider, uitvoerder, calculator, architect, vertegenwoordiger, werkzaam bij een woningbouwvereniging, werkzaam bij de gemeente of op een andere manier bouwspecialist, dan bent u van harte welkom op Bouw Compleet Gorinchem!

Waar en wanneer?
U kunt bij ons terecht voor vragen en advies op 9, 10 en 11 september Evenementenhal Gorinchem vanaf 13.00 tot 21.00 uur) bij standnummer 232

Presentatie ZZP Nederland
Tijdens de beurs zal ZZP Nederland op 10 september van 16.00-17.00 uur een presentatie houden over wat ZZP Nederland voor u als ondernemer kan betekenen, hoe wij uw belangen behartigen in Den Haag, welke actiethema’s er nu zijn en welke collectieve kortingen wij u bieden. U kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden.

| Aanmelden presentatie |

Gratis inschrijven beurs
Normaliter bedragen de kosten voor deelname voor deze beurs €20,- maar aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland kunnen zich gratis aanmelden voor deze beurs. Na aanmelding via onderstaande link ontvangt u een uitnodiging met registratiecode waarmee u een e-ticket kunt aanvragen. U kunt gratis parkeren bij de Evenementenhal.

 

|Aanmelden beurs|

Deel deze pagina: