ZZP Nederland op Beurs Bouw Compleet 2014 Hardenberg

De unieke regionale vakbeurs voor de complete bouwbranche

ZZP Nederland staat 7, 8 en 9 oktober met haar stand op de vakbeurs Bouw Compleet in Hardenberg om ZZP’ers in de bouw van advies te kunnen dienen op het gebied van ondernemerschap en verzekeringen.

De vakbeurs Bouw Compleet is dé relatie- en netwerkbeurs in de bouw. Exposanten tonen hun producten en diensten, en laten zien waarin zij onderscheidend zijn. Bent u een aannemer, onderaannemer, werkvoorbereider, uitvoerder, calculator, architect, vertegenwoordiger, werkzaam bij een woningbouwvereniging, werkzaam bij de gemeente of op een andere manier bouwspecialist, dan bent u van harte welkom op Bouw Compleet Hardenberg!

Waar en wanneer?

U kunt bij ons terecht voor vragen en advies op 7, 8 en 9 oktober Evenementenhal Hardenberg vanaf 14.00 tot 22.00 uur bij stand nummer 401.

Beursaanbieding

Iedereen die zich aansluit bij ZZP Nederland tijdens de beurs ontvangt gratis het handboek Verzekeringen voor Zelfstandigen twv €9,95.

Gratis Boekenpakket twv €59,85

Schrijft u zich tijdens de beurs bij onze stand in voor de nieuwsbrief van ZZP Nederland dan maakt u kans op vier gratis boeken voor ZZP'ers. Het boekenpakket omvat: handboek Zelfstandigen Zonder Personeel, handboek Administratie voor Zelfstandigen, Belastingwijzer voor Zelfstandigen en het handboek Verzekeringen voor Zelfstandigen. 

Workshop ZZP Nederland

Tijdens de beurs zal ZZP Nederland op 7 oktober van 19.00-20.00 uur een presentatie houden over wat ZZP Nederland voor u als ondernemer kan betekenen, hoe wij uw belangen behartigen in Den Haag en welke actiethema’s er nu zijn en welke kortingen wij u bieden. U kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden.

|Aanmelden presentatie|

Gratis inschrijven

Normaliter bedragen de kosten voor deelname voor deze beurs €20,- maar aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland kunnen zich gratis aanmelden voor deze beurs. Na aanmelding via onderstaande link ontvangt u een uitnodiging met registratiecode waarmee u een e-ticket kunt aanvragen. U kunt gratis parkeren bij de Evenementenhal.

|Aanmelden Hardenberg|

Deel deze pagina: