ZZP Nederland organiseert een belasting thema-avond

ZZP Belastingaangifte 2014 - Thema-avond maart

Hoe kunt u als ZZP’er aangifte doen en zo weinig mogelijk betalen?

De tijd breekt weer aan voor uw belastingaangifte. Vaak een hele puzzel, want niemand wil teveel belasting betalen, maar wel zo efficiënt mogelijk de aftrekposten benutten. Voor het jaar 2014 moet u voor 1 mei van 2015 uw aangifte compleet hebben ingediend of uitstel hebben gevraagd.

Tijd voor een goede voorbereiding, wat mag u wel en wat mag u niet toepassen. Welke nieuwe regelingen zijn voor ZZP’ers van toepassing en hoe zorgt u ervoor dat u volop gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden voor ondernemers?
 
Thema-avonden Belastingaangifte in maart
Stichting ZZP Nederland helpt u op weg, met een thema-avond belastingen om de meest voorkomende regelingen te verduidelijken waardoor u een uitgekiende aangifte kunt insturen. Wouter Nijssen, fiscaal jurist, docent bij de universiteit Amsterdam en bedenker van de Bokkz ZZP aangiftemodule helpt u op weg met een verduidelijking van het belastingsysteem en met veel praktische tips die handig zijn voor een uitgekiende aangifte.
 
Welke onderwerpen worden besproken?
-           Inkomstenbelasting en omzetbelasting
-           Urencriterium
-           Aftrekposten voor ondernemers
-           Investeringsaftrek
-           Autokosten
-           Kleine ondernemersregeling btw
-           Overige tips en beantwoorden vragen
 
Wanneer, waar en hoe laat?
De inloop van de workshops is vanaf 19.00 uur, dan wordt u ontvangen met koffie of thee. Vanaf 19.30 uur gaan we beginnen. In de pauze is er weer koffie of thee. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. De thema-avonden worden gehouden op drie verschillende locaties in Nederland;

•          18 maart Eemnes, De Witte Bergen
•          19 maart Eindhoven, Novotel
•          24 maart Meppel, Schouwburg Ogterop
 
Gratis ZZP Belastingwijzer 2015 t.w.v. € 24,50 voor deelnemers
Voor iedere deelnemer ligt tijdens de thema-avond gratis de nieuwe ‘Belastingwijzer voor Zelfstandigen’ klaar t.w.v. € 24,50. In het boek, een eigen uitgave van ZZP Nederland, staan vrijwel alle actuele regelingen over belastingen en de toepasbare aftrekposten. Het boek is ook los te bestellen en wordt geleverd vanaf 1 maart.
 
De kosten voor de thema-avond bedragen € 39,95 indien u aangesloten bent bij ZZP Nederland. We hebben maximaal 60 plaatsen beschikbaar per avond en verwachten dat de inschrijving snel gaat. Wilt u erbij zijn, meldt u zich dan nu aan via onderstaande link.
 
Link: | nu inschrijven |  alleen boek bestellen |

Deel deze pagina: