ZZP Nederland organiseert een thema-avond over social media

ZZP Nederland

Thema-avond over Twitter, Facebook en LinkedIn voor ZZP'ers

ZZP Nederland organiseert weer een serie thema-avonden over ondernemen in de meest brede zin. We starten de serie met een avond over social media. Veel ZZP’ers besteden geen tijd aan social media terwijl dit best effectief kan zijn. Anderen besteden uren per dag aan Twitter, Facebook en LinkedIn zonder daar resultaat mee te boeken.

We hebben een specialist van @justconnecting uitgenodigd om meer duidelijkheid te geven over de zin en onzin van social media. In één avond komen de belangrijkste vormen van social media aan bod. Niet alleen de werkwijze van LinkedIn, Twitter en Facebook wordt uitgelegd, maar vooral de dingen die je wel of juist niet moet doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je een plan te maken en een strategie uit te zetten zodat je aan de slag kunt gaan en meer rendement haalt uit social media.

Als je iets wilt met social media of wel eens de vruchten wilt plukken van de tijd die je hierin steekt dan zijn de thema-avonden zeer interessant. In het vorig seizoen hebben we deze thema-avonden ook meerder keren verzorgd en de ervaring leert dat de avonden snel volgeboekt zijn.

De thema-avonden vinden plaats op:

  • 22 september 2014 Wassenaar:  Van der Valk Hotel van 19.30-22.00 uur
  • 23 september 2014 Zwolle: Hotel Mercure  van 19.30-22.00 uur
  • 30 september 2014 Eemnes: Hotel de Witte Bergen (bij Hilversum) van 19.30-22.00 uur
  • Er volgt nog een avond in Eindhoven of omgeving

De kosten bedragen € 39,95 (incl. btw) per persoon, mits men is aangesloten bij ZZP Nederland en zijn volledig fiscaal aftrekbaar. We hebben maximaal 65 plaatsen beschikbaar per locatie en verwachten dat de inschrijving snel gaat. Wil je er bij zijn, meld je dan nu aan via onderstaande link!


Link | info thema-avonden | waarom aanmelden bij ZZP Nederland |

Deel deze pagina: