ZZP Nederland organiseert eigen vakbeurs op 20 en 21 november

ZZP Nederland

ZZP Nederland organiseert eigen vakbeurs
ZZP Nederland, belangenbehartiger voor ZZP’ers en freelancers organiseert op 20 en 21 november de Nationale ZZP Infodagen in Houten. Deze beurs die voor de tweede keer georganiseerd wordt zal weer in het teken staan van voorlichting en ondersteuning op het gebied van ondernemen.

Compleet aanbod op Nationale ZZP Infodagen
De beurs (2000 m2) die gehouden wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 november is veelomvattend. Niet alleen is het team van ZZP Nederland aanwezig, maar ook een selectie van partners van ZZP Nederland. Onderwerpen die uitvoerig belicht worden zijn arbeidsongeschiktheid en verzekering, hoe zit het nu met de VAR verklaring, hoe ZZP’ers hun opdrachten kunnen vastleggen, hoe werkt een administratie, hoe zit het met belastingen en belastingvoordelen, starten met behoud van uitkering etc. Andere onderwerpen zoals marketing, hoe kom ik aan opdrachten, bijstandsregeling zelfstandigen zullen uitvoerig belicht worden door middel van workshops. Ook diverse overheidsinstellingen zullen aanwezig zijn om voorlichting te geven.Toegang is gratis voor 8000 aangesloten ZZP’ers
De toegang voor de zelfstandigen van ZZP Nederland is geheel gratis. Uiteraard zijn alle ZZP’ers in Nederland welkom, zij betalen een kleine entree die zij direct terugontvangen mocht men zich willen aansluiten bij ZZP Nederland (slechts 20 Euro per jaar).

8000 aangesloten zelfstandigen
ZZP Nederland is sinds enkele jaren actief voor kleine zelfstandigen en is op dit moment met 8000 aangesloten ZZP’ers de snelst groeiende belangenbehartiger van ZZP’ers. Iedere maand sluiten tussen de 300 en 400 kleine zelfstandigen zich aan bij ZZP Nederland. In de laatste 12 maanden hebben 4500 nieuwe zelfstandigen zich aangesloten.

Snelle groei ZZP nederland is logisch gevolg
Volgens Johan Marrink van ZZP Nederland is de snelle groei van ZZP Nederland niet zo verbazend. Marrink: “we spreken de taal van de kleine zelfstandigen en gebruiken geen moeilijk vakjargon, daar zitten ZZP’ers niet op te wachten. Zelfstandigen hebben over het algemeen een zeer hoge vakkennis, maar zijn met ondernemen minder goed op de hoogte. Daar spelen wij op in met onze voorlichting en helpdesk. Vrijwel alle informatie is gratis voor iedereen. Bovendien bedraagt de jaarcontributie bij ons slechts € 20,-. Meer hebben we niet nodig. Daarmee krijgen zelfstandigen wel alle aandacht en ondersteuning voor zoals contracten en leveringsvoorwaarden.”

Meer info ZZP beurs?
Wilt u op de hoogte blijven van het exacte programma, meldt u dan op de website www.zzp-nederland.nl aan voor de gratis nieuwsbrief.
 

Deel deze pagina: