ZZP Vereniging Texel houdt op 14 oktober open huis

Stichting ZZP Nederland ook op Texel aanwezig

Texelse ZZP’ers hebben per 1 oktober een vereniging opgericht: ZZP Texel. Om een goede start te maken houdt de gloednieuwe vereniging een inloopavond op 14 oktober in de Kopgroep Bibliotheek in Den Burg. Stichting ZZP Nederland zal tijdens deze avond aanwezig zijn met twee specialisten.

Op deze avond brengt ZZP Texel veel partijen bij elkaar om zelfstandigen te informeren over het zelfstandig zijn en met elkaar kennis te maken. Iedere ZZP’ers is welkom zonder verplichtingen om lid te worden en er is veel informatie over ondernemen, financieel advies, verzekeringen, pensioenen, belastingzaken etc.

Stichting ZZP Nederland, de grootste belangenbehartiger voor zelfstandigen, zal die avond aanwezig zijn met Johan Marrink, oprichter van ZZP Nederland en Arjan Vrolijk, specialist op het gebied van verzekeringen. ZZP’ers kunnen bij hier terecht met alle vragen over ondernemen.

De Kamer van Koophandel, Open Coffee Texel en Stichting Software Consulent en Stichting Broodnodig Texel zijn die avond ook aanwezig.

 

Gegevens
Kopgroep Bibliotheek

Drijverstraat 7

1791 VC  Den Burg

Van 20 tot 22 uur

Aanmelden niet nodig, gratis entree

Deel deze pagina: