ZZP’ers kunnen zich onderscheiden door een eigen merk

Tweedaagse training voor ondernemende ZZP'ers die willen groeien

Op 8 en 9 oktober aanstaande geven ondernemerscoaches Aron Waas en Ewald Theunisse (schrijver van het boek Eenpersoonsmerk Worden) weer de succesvolle training Je Eigen Merk Beginnen. Speciaal voor starters en zzp’ers die al even bezig zijn maar die zoeken naar aanscherping van hun onderneming, nieuwe kansen en nieuwe klanten.

In twee dagen krijg je alle bouwstenen aangereikt om als authentiek, uniek en aansprekend merk door het leven te kunnen gaan. Een spannende ontdekkingsreis die je naar je grootste kracht en passie voert, die je laat ontdekken wat de emotionele meerwaarde is waar je je écht mee kunt onderscheiden en die je leert hoe je je verhaal op de meest aansprekende manier kunt vertellen. Maar ook leer je welk ondernemerstype je bent, welke klanten en verdienmodellen daar het beste bij passen en hoe je businessplan je alle houvast kan geven om doelgericht en succesvol te ondernemen.

Korting voor aangesloten zelfstandigen
De training kost normaal gesproken € 695,= excl. BTW, inclusief twee persoonlijkheidstests, consumpties en lunches. De training vindt plaats op Landgoed Beukenrode, fraai en centraal gelegen in Doorn. Aangesloten zelfstandigen van ZZP Nederland betalen slechts € 650,= excl. BTW. De kosten zijn volledig aftrekbaar, ook als je nog niet als zelfstandig ondernemer gevestigd bent!

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via www.eigenmerkbeginnen.nl Vermeld bij je aanmelding wel even dat je aangesloten bent bij ZZP Nederland, zodat je in aanmerking komt voor de korting. Wacht niet te lang, want er is slechts plaats voor tien deelnemers en vol is vol...

Ewald Theunisse
Schrijver en bezielingscoach Ewald Theunisse was meer dan twintig jaar actief in de marketingcommunicatie. In antwoord op veranderende vraag houdt hij zich sinds enkele jaren bezig met vraagstukken rond bezieling en merkdefinitie. Onlangs verscheen van zijn hand het boek Eenpersoonsmerk Worden, geschreven naar aanleiding van de gelijknamige workshop waaraan reeds honderden zelfstandig ondernemers deelnamen.

Aron Waas
Aron Waas is de centrale Uitdager van GutsWorks. In zijn twintigjarige loopbaan heeft uitdagen van meet af aan centraal gestaan. Aron wil mensen inspireren om succesvoller te worden door zichzelf te durven overtreffen. Om uitdagende deals te sluiten die anderen voor onmogelijk houden. Om nieuwe bedrijven op te richten en nieuwe richting en koers geven aan bestaande. Aron geeft uiteenlopende trainingen (MBTI, MTRi, Management Drives) en begeleidt Raden van Bestuur, Directies en Management Teams.
 

Deel deze pagina: